سطح تعریف نشده

سطح تعریف نشده

سئو (SEO) به معنای در واقع از سه کلمه Search Engine Optimization به معنای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجوگر می باشد. موفقیت هر وبسایت در گرو مخاطبان و کاربران آن می باشد. هرچقدر تعداد کاربران وفادار سایت بیشتر شوند، سئو بهتر انجام شده است.

اما بیاید از اول بگوییم، تا کاربر جدید وجود نداشته باشد، کاربری برای وفادار شدن نیز نخواهد بود.

منابع ورودی کاربر جدید یا به صورت مستقیم و تبلیغاتی است و یا به صورت دریافتی از موتورهای جستجوگر مانند گوگل. بنابراین بسیار اهمیت دارد تا زمانی که مخاطب شما عبارتی را جستجو می کند، وبسایت شما از رقبا پیشی بگیرد و در صدر نتایج به کاربر نشان داده شود.

در این پست که ابتدا در وبسایت دانشگاه میشیگان منتشر شد، به ۵ عامل موثر در سئو اشاره شده و توضیحات تکمیلی برای افزایش سئو ارائه کرده است. با من همراه باشید با “۵ عامل موثر در سئو”

 

۵ راهکار برای افزایش سئو

۱- محتوای مرتبط و خاص قرار دهید

محتوای باکیفیت، اولین فاکتور موتورهای جستجوگر برای هدایت کاربران به هر وبسایتی است. در این مورد که محتوای تولید شده – اعم از متن، ویدیو، صدا، گالری تصویر و … – می بایست خلاصه و مفید باشد، شکی نیست. نوشته ای که شما بر اساس تمایل مخاطبان خودتان تهیه کرده اید، به عبارت دیگر خودتان به قلم خودتان پست را نوشته اید، باعث افزایش ترافیک سایت شما شده و در نتیجه میزان دیده شدن سایت شما در صفحه نتایج جستجو بسیار بیشتر می شود.

برای هر صفحه یا پست یک کلمه یا عبارت کلیدی انتخاب کنید. به این فکر کنید که مخاطب شما با چه ذهنیت و تفکری ممکن است به دنبال پست شما بگردد؛ برای مثال در خصوص این پست:

  • چگونه رتبه گوگل سایتم را افزایش دهم؟
  • سئو به چه معناست؟
  • روش های افزایش سئو سایت
  • راهکار برای افزایش رتبه گوگل

سپس کلمه یا عبارت کلیدی را چندین بار در نوشته ذکر کنید؛ بهتر است که یک یا دو بار در پاراگراف ابتدای و انتهایی پست و ۲ الی ۴ بار در سراسر پست این کار صورت بگیرد.

فراموش نکنید که در متن خود از نوشته های درشت (Bold)، کج (Italic)، تگ های سربرگ (H1 و H2 و H3 و …) و تگ های دیگری که باعث بیشتر دیدن شدن این عبارات می شوند استفاده کنید؛ اما اغراق نکنید!

دلیل آنکه زیاده روی در استفاده از تگ ها منع شده است این است که کاربران تمایل به خواندن یک متن استاندارد و منظم دارند و اغراق در موارد ذکر شده سبب دوری کاربر از سایت شما می شود.

هیچ گاه یک نوشته خوب را فدای سئو نکنید!

بهترین صفحه ها برای کاربران تهیه می شوند، نه برای موتورهای جستجو

۲- به صورت محتوای سایت را بروزرسانی کنید

حتما شما هم می دانید که محتوا تاثیر بسزایی بر روی کاربران دارد؛ که البته بر روی موتورهای جستجو نیز دارد. محتوایی که به صورت منظم در بازه های زمانی مشخص بروزرسانی می شود و یا پست جدید با فاصله زمانی معین که بر روی وبسایت قرار گیرد، باعث افزایش محبوبیت سایت برای موتورهای جستجو و کاربران می گردد. پس فراموش نکنید که سایت خود را آپدیت نگه دارید.

 

۳- عنوان های متا (Metadata)

زمانی که در حال طراحی وبسایت هستید، هر صفحه فضایی بین تگ های <head> به منظور قرار دادن Metadata و یا اطلاعاتی درباره محتوای صفحه شما وجود دارد. اگر از سیستم های مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس یا جوملا استفاده می کنید، این سیستم ها به صورت پیش فرض با توجه به محتوای صفحه، اطلاعاتی را می سازند که این اطلاعات به شرح زیر است:

۱-۳- تیتر (Title Metadata)

از تیتر صفحه/نوشته برای قرار گرفتن در سربرگ مرورگرها (Tab های مرورگر) و همچنین به عنوان تیتر نمایش داده شده در نتایج جستجو استفاده می شود. این عنوان متا، مهمترین عنوان است. برای سایت هایی که از CMS استفاده می کنند، این انتخاب به صورت خودکار انجام می گیرد و کاربر به صورت دستی نمی تواند اطلاعات وارد کند. (البته در صورتی که از افزونه خاصی استفاده نکنند)

۲-۳- توضیحات (Description)

این عنوان یک متن است که در نتایج جستجو نشان داده می شود. به این توضیحات به عنوان چشم انداز سایتتان نگاه کنید – یک خلاصه مفید و جذاب که کاربر از بین سایت های رغیب، سایت شما را انتخاب کند – یک Description مفید معمولا شامل ۱۴۵ کلمه است (در حدود دو خط).

۳-۳- کلمات کلیدی (Keyword)

استفاده از Keywordها در حال حاضر بسیار کاهش پیدا کرده است، شاید در حدی که تنها سبب افزایش ناچیز رتبه سئو شود. به هر حال، الان شما می دانید که کلمات کلیدی شما چه هستند، پس ضرری ندارد که آن ها را به عنوان کلمه کلیدی نیز بنویسید.

احتمالا فکر می کنید که هر چقدر این عبارت ها بیشتر باشند، نتیجه بهتری می گیرید؛ اما بر طبق یک قانون عمومی سعی کنید که متادیتا کلمه کلیدی شما شامل ۶ الی ۸ عبارت باشد که هر عبارت از ۱ تا ۴ کلمه تشکیل شده باشد. به عنوان مثال “روش افزایش رتبه گوگل”

 

در صورتی که از وردپرس استفاده می کنید می توانید از افزونه Yoast SEO برای شخصی سازی عناوین متا استفاده کنید. برای آشنایی بیشتر پست زیر را مطالعه کنید:

Yoast SEO یکی از بهترین افزونه های SEO برای وردپرس!

 

۴- لینک های داخلی ارزشمند

بر روی ساختن لینک های مرتبط در نوشته تمرکز کنید. به جای استفاده از لینک با عنوان “اینجا کلیک کنید”، نام مقصد را بنویسید و آن را لینک دار کنید. لینک “اینجا کلیک کنید” برای گوگل و موتورهای جستجو دیگر از ارزش بالایی برخوردار نیست، اما “نحوه افزایش و بهبودی سئو سایت” پر از کلمه کلیدی است و همان طور که باعث افزایش رتبه سئو سایت شما می شود، رتبه سئو مقصد را نیز بهتر می کند.

 

۵- تگ Alt فراموش نشود

همیشه فایل های تصویری و ویدیویی که در سایت قرار می دهید را با تگ alt شرح دهید و یا زیر آنها توضیحات کوتاهی (Caption) بنویسید. این تگ به موتورهای جستجو اجازه می دهند تا صفحه شما را درست بشناسند. البته در بین کاربران سایت شما ممکن است گروهی از مرورگرهای Text-Only (مرورگرهایی که فایل های رسانه ای را نمایش نمی دهند) استفاده کنند که در این صورت این افراد هم می توانند بفهمند تصویر یا ویدیو نمایش داده نشده شامل چه محتوایی بوده است.

 

راهکارهای بسیاری برای افزایش سئو سایت وجود دارد و موارد فوق فقط چند روش ساده و کاربردی برای افزایش رتبه سایت در گوگل بودند. اگر به دنبال موارد بیشتر هستید، وبسایت هپتا را دنبال کنید.

مصطفی

هپتا رو راه‌اندازی کردم تا بتونم به مردم کمک کنم راحت‌تر مشکلات دیجیتالی خودشون رو برطرف کنن. در حال حاضر هم خدمات دیجیتال مارکتینگ و طراحی گرافیکی رو داخل پروژه گسترش میدم.

مصطفی

هپتا رو راه‌اندازی کردم تا بتونم به مردم کمک کنم راحت‌تر مشکلات دیجیتالی خودشون رو برطرف کنن. در حال حاضر هم خدمات دیجیتال مارکتینگ و طراحی گرافیکی رو داخل پروژه گسترش میدم.

آخرین بروزرسانی: ۱۳۹۷/۰۷/۰۵دسته بندی: بهینه سازی برای موتورهای جستجو (SEO), دیجیتال مارکتینگبرچسب ها: ,
نظرات و دیدگاه شما

نظرات شما عزیزان