ممکن است برای بسیاری از شما سوال ایجاد شده باشد که چجوری اکانت اینستاگرام رو پاک کنم یا مثلا دنبال این باشید به خودتان استراحت بدهید و اندکی از فضای اینستاگرام دوری کنید. در این پست به شما نحوه دیلیت اکانت کردن اینستاگرام و نحوه غیرفعال کردن موقت اینستاگرام را آموزش خواهم داد.

تفاوت بین دیلیت اکانت (Delete Account) و غیرفعال کردن حساب در اینستاگرام

زمانی که شما حساب اینستاگرامی خودتان را Delete Account می کنید، پروفایل، عکس ها، ویدیوها، کامنت ها، لایک ها، فالورها و تمامی اطلاعات خودتان در اینستاگرام را برای همیشه از بین می برید. پس از دیلیت اکانت هیچ راه برگشتی وجود ندارد و اطلاعات کاملا از بین خواهند رفت.

بنابراین اگر می خواهید اطلاعات خود را از دست ندهید و فقط می خواهید برای مدتی حساب شما در اینستاگرام دیده نشود و در فضای این شبکه اجتماعی حضور نداشته باشید، باید از گزینه Temporary Disable My Account به جای Delete Account استفاده کنید.

روش غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام

همان طور که قبل تر گفته شد، زمانی که اکانت اینستای خودتان را غیرفعال (Disable) می کنید، مادامی که دوباره اقدام به ورود به حساب ایسنتاگرامتان نکرده باشید، پروفایل، پست هایتان، کامنت ها و تمام مشخصات شما از دید همگان مخفی می شود. برای غیرفعال کردن موقت (حذف موقت) اکانت اینستاگرام مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. از طریق مرورگر موبایل یا کامپیوتر وارد اکانت اینستاگرامتان در Instagram.com شوید. از طریق اپلیکیشن Instagram نمی توانید اکانتتان را غیرفعال کنید.
  2. روی علامت آدم (علامت مربوط به پروفایل) در بالا سمت راست کلیک کنید و سپس Edit Profile را بزنید.
  3. به پایین صفحه رفته و از پایین قسمت راست روی لینک Temporary Disable my account کلیک کنید.
  4. یک مورد را از لیست Why are you disabling your account? انتخاب کرده و رمز عبور اکانت اینستای خود را یک بار دیگر وارد کنید. گزینه غیرفعال کردن موقت اکانت اینستا زمانی نمایان می شود که دلیل خود را انتخاب کرده باشد (خیلی مهم نیست بیشتر برای مقاصد مدیریتی و بهبود اینستا کاربرد دارد).
  5. بر روی Temporary Disable Account کلیک کنید.

اگر می خواهید اینستاگرام آنلاین شدن شما را به کاربران دیگر نشان ندهد پست “روش غیرفعال کردن Last Active در اینستاگرام” (لینک در صفحه جداگانه باز می شود) را مطالعه کنید.

روش Delete Account اینستاگرام

به یاد داشته باشید با دیلیت اکانت کردن Instagram، دیگر قادر نخواهید بود با همان نام کاربری یک اکانت جدید بسازید و یا از آن نام کاربری برای حساب دیگری استفاده کنید. همچنین با پاک کردن اکانت Instagram برای همیشه اطلاعات خودتان را از دست می دهید و قابلیت بازیابی نیز ندارند.

برای پاک کردن دائمی اکانت اینستا مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. به صفحه Delete Your Account مراجعه کنید. اگر از طریق مرورگرتان وارد اکانت اینستا نشده باشید ابتدا از شما می خواهد وارد حساب خود شوید. از طریق اپلیکیشن اینستاگرام نمی توانید حساب خود را پاک کنید.
  2. یک مورد را از لیست Why are you disabling your account? انتخاب کرده و رمز عبور اکانت اینستای خود را یک بار دیگر وارد کنید. گزینه پاک کردن اکانت اینستا زمانی نمایان می شود که دلیل خود را انتخاب کرده باشد.
  3. بر روی Permanently delete my account کلیک کنید یا ضربه بزنید.

اگر می خواهید حساب اینستاگرام دیگری را پاک کنید، ابتدا باید بر روی نام کاربری خود در بالا سمت راست صفحه Delete Your Account ضربه بزنید (کلیک کنید) و سپس روی علامت چرخ دنده کنار نام کاربری کلیک کرده و گزینه Log Out را انتخاب کنید. سپس با حساب کاربری که مد نظرتان هست وارد شوید.

به دلایل امنیتی نمی توان بدون وارد شدن به حساب کاربری درخواست حذف کردن اکانتی را برای اینستاگرام ارسال کرد، بنابراین باید بتوانید وارد حساب کاربریتان شوید.